‘speelvoertuigen’ inzamelen

By | Uncategorized | No Comments

Aangezien het transport al 2 juli weg gaat, is 29 juni de laatste mogelijkheid om een skelter, stepje, poppenwagen, fiets, tractor, of trapauto of driewieler te brengen. U kunt ons ook bellen als vervoer niet lukt: 0611465495. Maak de Roma-kinderen op de activiteitenboerderij in Telechiu blij en doneer een stuk ‘rollend speelgoed’!

Oproep voor skelters, stepjes, fietsjes…

By | Uncategorized | No Comments

Er gaat een transport met tafels en stoelen voor het nieuwe lokaal voor kinderen in Telechiu. Henk Asscheman wil ons helpen met de kosten, in samenwerking met  de Baanderij en Stichting Humanitair Transport Oost Europa. We kunnen nog meer goederen mee geven, daarom verzamelen we de volgende attributen (in goede staat) voor dit transport. We zijn van plan een parcours te maken voor skelters, stepjes, fietsjes, driewielers, tractors trapauto’s en een poppenwagen.
Wie heeft er zo’n speel voertuig voor het goede doel?
We zoeken ook een handbike (voor een man met klein postuur) en een rolstoel met een rugleuning die naar achter gebogen kan worden.
Kunt u ons verder helpen?
De inzameling vindt plaats zaterdag 29 juni van 11.00 uur tot 12.00 uur en woensdag 17 juli van 15.00 uur tot 16.00 uur bij de loods op Kerkstraat 19 te Waddinxveen. Indien nodig kunnen wij het voertuig ook komen ophalen: Tel: 0611465495.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Presentatie Aria op di. 10 oktober

By | Uncategorized | No Comments

Stichting Aria geeft een presentatie bij de inloopmiddag van wijkgemeente de Rank.

KOMT U OOK?

Dinsdagmiddag 10 oktober om 14.30 uur, Immanuelkerk, Prinses Beatrixlaan 2, 2741 DH, Waddinxveen. Er is koffie en thee vanaf 14.00 uur.

U kunt nader kennismaken met de activiteiten die worden gedaan in samenwerking met de Roma bevolking, op de boerderij in Telechiu (Roemenië).