Specifieke hulpvragen

Het doel van deze rubriek is, dat mensen uit Telechiu met een specifieke hulpvraag, met een persoonlijke donatie geholpen kunnen worden.

  • Vasile, een jongen van 17 jaar, is nog nooit bij de tandarts geweest. Daar is geen geld voor. Hij heeft nu zo’n pijn dat hij er niet meer om heen kan en onze hulp vraagt. 15 kiezen/tanden dienen getrokken en verschillende bruggen dienen geplaatst te worden. Kosten: €550.  Zijn ouders willen een gedeelte bijdragen (€50). Vasile gaat zelf geld verdienen door in onze boerderij verschillende kamers te schilderen (€200). Hij heeft nog €300 nodig. Misschien kunt u hem (voor een gedeelte van dit bedrag) helpen?
Gebit van Vasile

  • Alex, een jongen van 19 jaar, heeft een vrouw en 2 kinderen. Ze hebben stromend water en zelfs een douche. Echter hun op hout gestookte boiler (kazan) is kapot, doorgeroest. Kan niet meer gerepareerd worden. Ze zijn op zoek naar een nieuwe ‘kazan’.  Kosten: €200. Er is inmiddels al een donatie binnen van €100, dus er staat nog €100 open.
  • Om het land van de boerderij van Stichting Aria te beschermen tegen mensen en dieren, is het nodig om een hek om het terrein te plaatsen. Dit gaat echter veel geld kosten: €3000,-

Kunt u ons helpen met een bijdrage?