Specifieke hulpvragen

Het doel van deze rubriek is, dat mensen uit Telechiu met een specifieke hulpvraag, met een persoonlijke donatie geholpen kunnen worden.

Ciprian

Ciprian is 6 jaar. Hij hoort niet en kan niet praten. Toch schijnt er iets van gehoor te zijn in één van zijn oren. Hij heeft nader onderzoek nodig en een gehoorapparaat, of een operatie. Dat is de moeder van Ciprian nog niet duidelijk. Wie helpt Ciprian verder? De ouders hebben geen geld voor nader onderzoek en een gehoorapparaat of operatie. Het schijnt mij verder een heel normale jongen. Deze foto maakte ik gister van hem tijdens de kinderactiviteit. Het zou triest zijn indien hij zich niet kan ontwikkelen. Hoeveel dit gaat kosten is onbekend. Gaat het om €500 of  €1000? We weten het niet. We kunnen u wel beloven dat uw bijdrage echt voor de toekomst voor Ciprian gebruikt gaat worden.

Geen deur en ramen

Dit gezin met 5 kinderen heeft een stenen huis. Er ontbreekt echter een raam en een deur. De vader verdient echter net genoeg om eten voor het gezin te kunnen kopen. Wie helpt dit gezin verder? Kosten: €225.